dijous, 1 de febrer del 2018

EXTRAORDINARI CONCERT A MURO!

Amparo del Riego, professora de violoncel de l'escola de música, oferirà, acompanyada d'altres tres extraordinaris músics, un concert dia 16 de febrer a Muro.

Si voleu saber qui són, vet aquí una mostra...

AMPARO DEL RIEGO, la professora de violoncel de la nostra escola de música:



VÍCTOR PELLEGRINI, guitarrista il·lustre.



LORENZ HASLER, extraordinari violinista. És un dels músics de la pel·lícula "Titanic". Recordau l'escena en què ells continuen tocant mentre s'enfonsa el vaixell?







Durant aquest setmana, en Lorenz, na Betine, en Victor i n'Amparo han visitat la nostra escola de música on han estat rebuts per alumnes i professors i també l'assaig de la banda. 
S'han mostrat molt agraïts per l'acollida i ens han engrescat a continuar millorant... 




Imatges de la visita de Victor Pellegrini, Lorenz Hasler, Betine Hasler i Amparo del Riego a l'assaig de la banda. 

Els músics de la banda amb els nostres il·lustres visitants. 



Els vàrem rebre amb un petit-concert sorpresa. Una de les nostres joves saxofonistes interpretà un fragment de la banda sonora de "Titanic" i a continuació els músics interpretàrem "Linda Palma", després d'haver-los explicat per què és tan emblemàtica per a nosaltres aquesta peça. 


Com hem apuntat, dilluns d'aquesta setmana, també visitaren les aules de la nostra escola de música, on n'Amparo exerceix com a professora de violoncel. Aquí foren rebuts per professorat i alumnes, així com pel batle de sa Pobla. 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada