dimecres, 19 de gener del 2011

Opinions i suggeriments

  Escola de Música de Sa Pobla           


Què creus que podem millorar?




Sens dubte les coses són difícils de canviar i moltes vegades ens trobam obstacles que no sabem com superar o que no estan dins les nostres possibilitats. De vegades és difícil tenir a tothom content o potser, simplement, no ho acabam d'enfocar com caldria.



Ajuda'ns a adonar-nos de les nostres errades i a poder solucionar-les de la millor forma possible. Per això si tens cap idea que suggerir fer-nos-la arribar. No podem prometre que ho arreglarem immediatament però tingués per segur que ens hi posarem a fer-hi feina  immediatament.

Pots fer qualsevol comentari a aquesta entrada o si ho prefereixes tens els nostres correus electrònics a la pestanya ''Contactes'' si prefereixes fer el comentari més en privat.

Esperam les teves opinions i suggeriments.

5 comentaris:

  1. S'escola de música fa molta feina, amb això no hi pos cap dupte, i ara es comença a notar més el canvi, però he de dir que els concerts sòn avorrits, i no per com ho fan el músics en sí, sino per les peçes que toquen. Crec que si fosen, més conegudes i mes animades, el públic respondria millor. He de dir que m'ha va agradar molt, la improvisació que varen fer el día de Crestaix.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolgut Anònim, primer de tot gracies per el comentari.

      Un parell de coses:

      Hem de diferenciar el que es una Audició d'Alumnes de S'Escola de Música, un concert de la Banda de Música o un grup d'amics, siguin de la Banda o no, que se junten en un moment donat per divertir-se.

      Lo del dia de Crestatx pertany al darrer grup.

      Respecte a les audicions d'alumnes, l'objectiu no es entretenir al públic, es simplement una petita mostra de la feina realitzada a l'aula pels alumnes de S'Escola de Música. Com a Escola no podem condicionar tot l'ensenyament a lo que el públic vulgui sentir. Sobre coses conegudes, això depen del nivell cultural de cada persona, en el sentit de quanta més música ha sentit el públic, mes posibilitats hi ha de que la peça en questió sigui coneguda.

      No se si hi eres a la darrera audició, pero si pegues una ullada al programa, el pots trobar si piques al lateral de la pàgina on posa Concerts dels Alumnes, hi va haver una gran varietat d'estils, autor i epòques, anant de la Música Clàsica fins a un tema de Coldplay, pasant per multituds d'autor de totes les epoques i cançons populars molt conegudes.

      Així i tot, te torn a donar les gracies per el teu comentari i per ajudar-nos a millorar un poquet cada dia.

      Albert Sierra
      Director de l'Escola de Música de Sa Pobla.

      Elimina
    2. Bones tardes: He de dir que lo dit era un sugeriment, en cap cas una crítica, simplement enteng que per els asistens a un concert, l'implicació del públic es mes entretinguda. Hi pens així, perque he vengut algunes vegades,com a públic, sense seguir a cap alumne en concret. A la darrera audició no vaig venir.

      Salutacions,
      Tomeu.

      Elimina
  2. Hola Tomeu,

    Nomes t'he volgut explicar per que se toquen unes peces i no unes altres. Encara pugui pareixer que es el mateix tocar una peça o altra, pedagògicament no ho es, i no hem d'oblidar que la nostra prioritat es donar una ensenyança musical de qualitat. Per això cada mestre tria les peces, estudis o ejercicis mes adients per l'alumnedins la programació anual. Hem de pensar també que els alumnes tenen un temps limitat i no els poder sobrecarregar fent-los estudiar un repertori per classe a mes d'un altre per l'audició.

    Moltes gracies
    Albert Sierra
    Director de la Banda i Escola de Música de Sa Pobla

    ResponElimina
  3. Hola Tomeu:
    és molt bo que asisteixin persones tan observadores a les audicions de l'Escola de Música. Com saps, la nostra prioritat és aconseguir uns objectius pedagògics, pero sense dubte no ens podem oblidar que fer de l'aprenetatge musical una activitat dinàmica és fundamental per el que estem fent feina per a que tots aquests aspectes tenguin un bon resultat i per això t'esperam en la tercera i darrera audició del curs que segurament notaràs la diferència. Tots els comentaris són benvinguts perquè ens aportan un gran estímul.
    Moltes gràcies
    Karen Alonso.
    Cap d'Estudis de la Banda i Escola de Música de sa Pobla.

    ResponElimina