dijous, 1 de setembre del 2011

Webindra



Des del bloc de Webindra ens donen les gracies per l'experiència que es va poder viure en el 6è Seminari Internacional de Jazz a Sa Pobla.

http://webindranet.blogspot.com/2011/08/grazie-sa-pobla.html



Aquesta és la traducció:
''Va acabar amb un gran èxit per a tots els participants del seminari de Travelling School celebrat a Sa Pobla, Mallorca, Espanya aquest mes d'agost.

Vegeu el video que han preparat amb les fotos del seminari al bloc de Webindra.

El taller va ser possible gràcies a la col.laboració de la localitat de Sa Pobla, del talent i entusiasme d'en Pep (Cero) i de la Banda de la localitat de Sa Pobla que amb un gran cor i molta passió i la curiositat s'ha unit a l'aventura d'aquest seminari, donant lloc a una sinergia que segurament portarà nous desenvolupaments per al futur.

La trobada entre els joves de les diferents realitats internacionals van portar a la creació d'una energia molt creativa, molt estimulant i noves destinades a la creació de valor i oportunitats per al futur.''
(Traducció del traductor de Google, demanam disculpes per les possibles errades)


Des de el nostre bloc també volem donar les gracies a tots aquells que feren possible que, tot i les dificultats que han sorgit aquest any, feren possible el seminari. A tots aquells que fan feina perquè el seminari segueixi i atots aquells que participen donant sentit al seminari.

Podreu trobar les fotos del seminari a:
Vos esperam a tots l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada