divendres, 14 d’octubre del 2011

Art i Copes 2011






 
Des del museu de Sa Pobla vos convidam a l'exposició BOTART amb la qual començam ART I COPES 2011.
Desprès podreu fer una passejada pels locals i bars de Sa Pobla.

 








Setze espais i una quarantena d’artistes participen en la trobada lúdica que representa aquest activitat iniciada, ara fa quatre anys, gràcies al impuls de l’artista Ferran Pizá.
La inauguració oficial dels actes es farà al museu, amb l’exposició BOTART organitzada per les Bodegues Ribas en la qual participen 27 artistes de les Illes Balears.



 

D'entre els artistes participants no podem deixar d’anomenar en Ferran Pizá, veí de Sa Pobla. Aquest és una exposició diversa i experimental el vi n'és l'excusa i la bota la forma, el suport i en part també el pretexte. Hi participen artistes de la primera i segona edició i són els següents: Rafael Amengual, Antonio Amorós, Pep Canyelles, Pilar Cerdà, Pep Coll, Antoni Colom, Manuel Coronado, Guillem Crespí i Alemamy, Pascual de Cabo, Ñaco Fabré, Bàrbara Juan, Joan Lacomba, Pere Lacomba, Joan March, Esther Olondriz, Katharina Pfeil, Cris Pink, Ferran Pizá, Julia Ramis, Joan Sastre, Tòfol Sastre, Pep Suari, JaumeTerrassa, JoanVich.





Acabada la inauguració al museu acompanyats pels Caparrots d’Estiu anirem passejant cap als diversos espais on podrem gaudir dels artistes participants: a la façana de l’Ajuntament d’obra de d’Andreu Aguiló, als Cavallets: na Antònia Siquier, a Can Nadal, en Ferran Pizà i Pere Gonçalves C/ de la Pau, l‘estudi d’Andreu Company amb Toni de la Mata, a Casa Miss: na Cristina Escapè, al Vaumar: Na Joana i na Marga Serra; a la Penya, en Vïctor Borisov: , al restaurant Marina Fotos de Vicenç Vidal & DJ Hanso, a Can Verdal n'Antton Perelló, a Sa Plaça les nines i nins de les escoles de Sa Pobla, a Cas Cotxer en Xisco Grimalt, a Can Cotà en Toni Bover i en Toni Rovira; al restaurant Plaça 8 na Francina Martin i en Bartomeu Pons, al Carrer Rosari 49 a l'Aelier 49 n'Svetla Georgieva, en Felip Caldés i gravats d'Antoni Tapies; al C/ Varet 20 en David Campaner en Ramon Company, Antoni Garreta, David Martin i Margalida Rotger. 

Art i Copes és una activitat d’animació cultural que es du a terme en els espais municipals: el Museu, els Cavallets i l’edifici de l’Ajuntament junt els bars i restaurants del centre del poble, més unes cases particulars i un estudi. En total prop de 30 artistes plàstics, més els músics.
Amb la col•laboració de l’Ajuntament ART i COPES intenta conciliar l’art, amb les seves més variades expressions, amb la vida social dels poblers i forans que mos visiten aquest dia. 

No hem d’oblidar la nostra cultura gastronòmica, els plats típics de Sa Pobla. No només es beu també es menja, sempre millor si alimentem la ment i l’estómac. I, a sa Pobla en sabem molt de fer menjar gustós tant tradicional com innovador. 
Veniu i passeu tots una bona estona a Sa Pobla! 


Aina Aguiló - Museu Can Planes
Ajuntament de Sa Pobla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada