diumenge, 13 de novembre del 2011

Voluntari per el Grup de Caminants

Des de el centre de salut de Sa Pobla ens han passat aquest missatge, del qual ens han demanat màxima difusió. Així que si hi podeu estar interessats o coneixeu algú, ja sabeu. Aquí teniu tota la informació que ens han passat.



Benvolgudes i benvolguts,
al Centre de Salut de Sa Pobla vàrem posar en marxa ja l'any passat el 'Grup de Caminants', un grup majoritàriament de dones que, per motius
de salut o altres, fèiem esport dos dies a la setmana: 1 hora aproximada de caminada per la Ronda i una segona part en què fèiem estiraments, enfortiment de muscles i tècniques de relaxació; és possible que ens hàgiu vist algun pic pel poble. El Grup 'Caminant per la nostre salut' és una iniciativa que treballa per prevenir malalties (problemes cardiovasculars, diabetis, sobrepès...), però que a més té una funció social, ja que reuneix dones amb depressió, que pateixen aïllament... i sobre tot, és un punt de trobada. L'any passat vàrem participar fins 16 persones (de Sa Pobla, del Marroc i fins i tot de Campanet), i vàrem començar a crear un petit espai no només de coexistència si no també de convivència, de coneixement de l'altre, d'aprenentatge d'idiomes i d'intercanvi.
Aquest grup vol continuar enguany però ens hem trobat que la persona voluntària que ens ajudava amb la segona part (com s’ha dit: estiraments, enfortiment de muscles i/o tècniques de relaxació) no pot seguir amb nosaltres. Per això us fem aquesta crida urgent, ja que cerquem un voluntari o una voluntària dues hores a la setmana per dur a terme aquesta segona part de l’activitat.
Us agrairíem que donéssiu difusió de la nostra cerca (en l'adjunt teniu un cartell) i si coneixeu algú que pugui donar-nos un cop de mà, ens ho féssiu saber, bé via correu electrònic (anaperez@ibsalut.caib.es) o telefònica (606.70.62.49) o bé podeu passar per l'ambulatori i demanar per n'Ana. Salutacions,

Ana P. Ramírez
Mediadora Intercultural
anaperez@ibsalut.caib.es




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada