dissabte, 24 de desembre del 2011

Frank Bernaerts




Frank Bernaerts (va néixer el 28 de febrer de 1967 a Willebroek, Bèlgica) és un compositor belga, músic i director d'orquestra.

 




Als vuit anys va començar els seus estudis musicals a l'Acadèmia Municipal de Música de Willebroek en les assignatures d'història de la música, solfeig i piano. I va fer els seus estudis posteriors amb Frans Violeta de corneta i piano, seguit per Christa Steenhuyse-Vandevelde i Peeters William.  

A més, va tocar al ''Willebroek Brass Band'' des de la seva fundació el 1979 fins a 1986. En aquesta ''Brass Band'' va continuar la seva educació pràctica, i les seves obres eren tocades primer per la Brass Band.

El 1981, va estudiar harmonia amb Jan Segers i el 1985 va començar a estudiar música al conservatori a Mechelen, Bèlgica. El 1986 es va traslladar al Departament d'Educació Musical a l'Institut Lemmens a Lovaina, on va estudiar composició, harmonia i teoria musical amb Dieltiens Lode i Karel De Wolf. El mateix any va guanyar el Concurs Internacional de Composició ''Flors Luventutis'' a Gant amb la banda Dreamworks. 

 
Després de graduar-se, va fundar la seva pròpia editorial de música Bernaerts Music, on ha publicat nombrosos arranjaments d'obres populars per a banda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada