dilluns, 29 de juliol del 2013

8è Seminari de Jazz a Sa Pobla amb la Travelling School


Aquest any la Traveling School portarà el trombonista i baixista Dan Fox, des de Boston, i el saxofonista Noah Preminger, des de Nova York, per treballar en el 8è Seminari del Festival Mallorca Jazz Sa Pobla. Ells s'uniran al director del Seminari Jimmy Weinstein (baterista) i al guitarrista Toni Miranda, la vocalista Lilli Santon i l’assistent Pere Dávila, durant 5 dies d'activitats que acabaran amb un concert final a la Plaça Major de sa Pobla.
El Seminari està obert a tots els instruments i veus amb aproximadament tres anys d'estudi de música. Les activitats inclouen combos, instruments i classes d'improvisació; a més, Dan Fox impartirà una classe magistral i presentarà una pel•lícula sobre el jazz de New Orleans, i dirigirà un tema d’aquest estil a l'obertura del concert final del Seminari.

 


Els combos i els vocalistes prepararan de 2 a 3 temes per al concert de cloenda. Els bateristes treballaran ritmes de jazz i conjunt de percussió, els instrumentistes se centraran en conceptes com el so, l'entonació, el “groove”, l'experimentació amb escales, l’estil, l’acompanyament i la improvisació. A més, tots els participants interpretaran una peça col•lectiva a l'inici i al final de l’actuació.
La “Traveling School” està especialitzada en la promoció del jazz i encoratja els nouvinguts a participar a les jornades, experimentant amb la improvisació dins un espai on gaudeixen de llibertat per expressar-se musicalment.

COST TOTAL de la inscripció al SEMINARI 120€.


La Travelling School ofereix un descompte als membres de la Banda de Música de Sa Pobla i els alumnes de l'Escola de Música de Sa Pobla de manera que el preu total del Seminari serà de 60€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada