dilluns, 10 de març del 2014

Setmana de la Infància i Joventut 2014



Diumenge 16 de març
a les 18 h a sa Congregació

MÚSICA i XERRADA
· Audició de metall del Centre de Música i Dansa Can Garroví.

· Col·loqui “Els valors de la música per la joventut”.
Participaran: Joan Carles Julià, president de la Federació Balear de Bandes de Música; Joan Rosselló, vicepresident de la Federació Balear de Bandes de Música; Pep Bennàssar, president de la Banda de Música de Pollença; Felipe Arroyo, director de l’Escola de Música de Son Rapinya; Albert Sierra, director de la Banda de Música de sa Pobla; Jordi Vanrell, president de la Banda i Escola de Música de sa Pobla i Joan Enric Capellà, regidor de Joventut.

___________________________________

Diuen que les coses bones perduren perquè la seva gènesi és positiva i persegueix un bé comú. L’any passat vàrem assistir al naixement de la Setmana de la Infància i de la Joventut com un espai per a difondre la cultura i l’educació en valors entre els nostres infants i joves. Les variades iniciatives i propostes que l’any passat oferírem a la societat poblera varen agradar a públics de totes les edats, des dels més petitons fins als adults. Això ens ha animat a seguir enguany amb la segona edició d’aquesta iniciativa.

En la present edició hem tornat a preparar tot un programa que vessa reflexió i activitats sobre temes ben actuals que afecten les noves fornades que pugen i la joventut que ja és un pilar de la nostra societat. Cal dir que la concepció d’aquesta setmana no sols va destinada a infants i joves, encara que en són el públic objectiu principal, sinó que també va destinada als adults (pares, padrins i familiars) perquè pensem en els valors i en la situació actual que envolta el creixement del nostre potencial humà centrat en el nostre jovent.

Tornam a desitjar que el programa que hem preparat sigui del vostre agrat i interès. Esperam que hi trobeu resposta a inquietuds i a curiositats que vos empenyin a participar d’aquesta setmana temàtica. És d’agrair com sempre l’extensa xarxa de col·laboradors i entitats que fan possible que l’Ajuntament de sa Pobla celebri aquesta setmana. Que en puguem veure moltes més dependrà de vosaltres, els vertaders protagonistes, el jovent que ha d’il·luminar els nous camins amb els seus valors i el seu quefer. Molt d’ànim i que tornem a tenir una setmana d’èxit.

Joan Enric Capellà i Cervera
Tinent de batle de Cultura, Educació, Joventut i Turisme


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada