dissabte, 21 de novembre del 2015

Una passa més

La Banda i Escola de Música de Sa Pobla durant aquests darrers anys ha anat fent passes per modernitzar-se i no quedar endarrere. Primer va sorgir aquest blog, on s’hi pengen sovint les actuacions que duim a terme, els horaris de l’Escola, les diferents activitats on participam ja sigui com a Banda de Música o com Escola, etc. Després va venir el Facebook, on ampliam horitzons més enllà del que ens inclou a nosaltres, donant informació als nostres seguidors d’allò que es fa al nostre poble i a la nostra zona. D’aquesta manera, no només ens serveix de catalitzador per a les nostres actuacions, sinó per tot allò que està relacionat amb la cultura, perquè: què faríem sense la cultura?

Així doncs, degut a la importància que té per nosaltres la cultura, la música, el públic que s’interessa per nosaltres i les nostres actuacions, no hem volgut perdre l’oportunitat d’arribar a més gent, i hem estès el nostre canal de comunicació a una altra xarxa social: Instagram. El nostre usuari és “bemusicasapobla”. Tal com deim a la nostra biografia: “Som la Banda i Escola de Música de Sa Pobla i tenim moltes ganes de donar-vos una imatge divertida del que feim!” Però no només volem aconseguir això, sinó també mostrar-vos com es construeix una banda per dins: assajos, concentració, afinació, juntes, concerts,… Però amb un toc de diversió, rialles i companyarisme que fan que la feina de preparar els concerts sigui més entretinguda. 


Per acabar, voldríem expressar la nostra gratitud a vosaltres, els nostres seguidors, que ens acompanyau en aquesta feina i aportau el vostre gra d’arena compartint i clicant “m’agrada” a les nostres publicacions tant de Facebook com d’Instagram perquè la nostra feina arribi a més gent. Perquè vosaltres, que sou el nostre públic, sou el més important dels factors que ens ajuden a millorar i a seguir creixent assaig a assaig, partitura a partitura per fer que els nostres concerts siguin, cada vegada més, un moment per disfrutar, per relaxar-se i per estimar allò que feim: música.

Així doncs, esperam tenir una bona benvinguda a aquest n
ou món de les xarxes socials i que ens ajudeu a seguir creixent.

Salut i música!


Recordau:
Facebook: Banda i Escola de Música de Sa Pobla

Instagram: bemusicasapobla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada