dimecres, 17 de febrer del 2016

Una mica més sobre l'Experimentació Musical

Vols saber més informació sobre el Taller d'Experimentació Musical? Aquí, t'ho explicam!

Per començar, és un taller organitzat per Inès Alemany i Jaume Nicolau, formats en psicopedagogia i educació infantil i psicomotricitat, respectivament.  Dirigit, principalment, a infants entre un i quatre anys. Aquests nins i nines tendran l'oportunitat d'experimentar les possiblititats d'un mateix i dels instruments de diferents maneres. La idea que s'ha duit a terme és fer sessions d'una hora setmanal, cada dissabte a partir de les 10h, durant el període del curs escolar. Aquest taller es realitza actualment al Casal Can Dometo a Búger (poble veí de Sa Pobla) a l'aula del primer pis, concretament.

Per aprofundir una mica en l'objectiu principal dels tallers cal dir que es fomenta l'experimentació autònoma d'instruments musicals, instruments quotidians i les diferents parts i possiblitats que ens dóna el cos humà. Així doncs, els diferents instruments afavoriran el control autònom de la respiració, de la veu i dels moviments de les extremitats.

Per altra banda, de cara a la pràctica d'aquest taller, la idea original era fer dos grups, segons l'edat: un d'alumnes nascuts al 2013 i 2014, i un segon grup d'alumnes nascuts al 2012. Cada grup realitzaria una hora de taller. El primer els dissabtes a les 10:15h, i el segon els dissabtes a les 11:30h. El taller té un nombre de places limitades a 12 alumnes.




Actualment aquest projecte ha nascut amb força i, degut a l'intrés que ha suscitat, està previst l'anunciament per part dels organitzadors de noves dates per començar aquest taller a Sa Pobla. 


Vols més informació? Pots contactar amb nosaltres a través dels missatges del Facebook de la Banda i Escola de Música de Sa Pobla o al correu: musica.sapobla@gmail.com



Banda i Escola de Música de Sa Pobla
Blog: http://bandaiescolademusicadesapobla.blogspot.com.es
IG: https://www.instagram.com/bemusicasapobla/
Fb: Banda i Escola de Música de Sa Pobla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada