dissabte, 19 de març del 2016

Programa de la Setmana de la Infància i Joventut

Des de la Banda i Escola de Música de Sa Pobla, participam amb vàries activitats a la Setmana d'Infància i Joventut que acabarà el pròxim dimecres 23 de Març.


La primera activitat fou el passat 16 de Març, amb una xerrada de Càritas on el monitor de l'alberg, en Jaume, i el president, en Tomeu, varen acostar-se a Can Garroví per explicar-nos l'importància que té el treball de tots els voluntaris que conformen Càritas Sa Pobla. A més, com a associació compromesa amb les causes solidàries, esteim organitzant un punt de recollida permanent per ONGs com Càritas, que demanen, no només a les vacances sinó tot l'any: roba, menjar, productes d'higiène i roba. També tenim un altre tipus de recollida permanent: els taps, que van destinats a l'Associació Per Ells. Tot i així, com no podia ser d'altre manera, esteim oberts a altres tipus de recollides i propostes per tal d'ajudar a aquelles persones que més ho necessiten.


Per altra banda, dia 19 de Març tenim dues actuacions importants:

- L'actuació de L'Espill, un recital musicoliterari on cinc joves ens transportaran a altres mons mitjançant la música i la paraula. A les 20h a l'Ajuntament de Sa Pobla.





- La Mostra de Dança, on podeu veure un espectacle de dança clàssica fantàstic protagonitzat per les nostres alumnes. A les 18h a Sa Congregació.

Finalment, també volem fer un incís en el taller que han organitzat un músic de la Banda i la seva companya, on els nins i nines de 0 a 4 anys poden experimentar la música a través d'objectes quotidians. S'havia de demanar reserva, però l'aforament s'ha emplenat!

Per acabar, no ens oblidam de donar-vos les
gràcies a tots i totes per seguir-nos, per difondre'ns i per venir a totes aquelles activitats que feim. Esperam que en podeu gaudir sempre així com nosaltres gaudim de poder-ho organitzar.

Moltes gràcies i molta música!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada