diumenge, 25 de juny del 2017

Parlen els alumnes!!!!!

Aquest any alguns dels alumnes s'han presentat al conservatori i no podem estar més contents dels resultats!!

I així parlen aquests alumnes de la seva experiència:

"No volem acabar aquest curs sense dir que ha estat molt especial per a nosaltres. I per què ha estat especial?. Quatre de nosaltres ens hem preparat per la prova d’obtenció del certificat de grau elemental, i altres per entrar i seguir endavant en el conservatori. És un camí molt llarg, però estem aconseguint arribar allà on ens havíem proposat.

Han estat moltes hores de feina i dedicació, molts de dies estudiant i qualque bronca que ens ha caigut. Dies allà on ens volíem menjar el món perquè ens sortia tot, o dies que estàvem més desanimats per que no ens sortia tan be com volíem, fins i tot, qualque llàgrima ens ha caigut. Tot això no hauria estat possible sense el suport incondicional dels professors que hem tingut des de que vàrem començar a l’escola de música. Ells han estat darrere nosaltres dia a dia, sacrificant el seu temps i esforç.

Han estat moltes les persones que ens han ajudat a arribar fins aquí: família, amics propers, gent coneguda i professors. Principalment, a part dels professors d’instrument, han estat tres els que ens han ajudat a aconseguir aquest repte. Aquests són na Marcela Inguanzo, en Pedro Rosell i com sempre: na Karen Alonso.

A na Marcela per ensenyar-nos a cantar, per suportar els nostres galls, per tenir sempre una rialla a sa cara i aconsellar-nos com fer-ho millor, sempre que fèiem qualque desastre o quan no afinàvem.

A en Pedro per tota la paciència que té, per saber-nos explicar ses coses mil vegades i de diferent manera, per a que arribéssim a saber com fer-ho i per tota la seva simpatia i amabilitat. Pedro ets un amor.

Per na Karen simplement no tenim paraules suficients per descriure totes les qualitats que té. Dubtam que hi hagi una altra persona en el món que dediqui tant de temps i que hi posi tanta passió a una escola de música. Per ses classes interminables que ens fas, a les quals acabam rebentats, però que al dia següent es veu el profit.

Ets simplement increïble Karen, gràcies.

Passi el que passi i acabem on acabem sempre vos agrairem que hageu estat capaços de treure de nosaltres el millor, inclús coses que pareixien impossibles d’aconseguir. Sempre durem l’Escola de Música de Sa Pobla al nostre cor, per nosaltres no solament és un simple lloc d’aprenentatge, sinó que és i serà sempre una part de la nostra vida.

Gràcies per ensenyar-nos a estimar la música!!
"

Enhorabona!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada