diumenge, 17 de juny del 2018

I UN ESTIU MÉS, arriba el Seminari de la Traveling School PlayJazz

Com cada any, dins el marc de la programació del
Festival Mallorca Jazz Sa Pobla
s'organitza el 
Seminari de la Traveling School PlayJazz
Enguany tendrà lloc 
del dimarts 7 al dissabte 11 d'agost
en les instal·lacions de l'Escola de Música.

El Seminari de Jazz d'enguany proposa un seguit de novetats, a més de continuar amb el seminari per a músics d'iniciació al jazz i d'un nivell intermedi, es programen dos seminaris més per a músics professionals: un laboratori d'improvisació per a gran grup amb el compositor mallorquí, Toni Vaquer, i una altra classe magistral amb una de les innovadores del jazz vocal, Jay Clayton, una gran del jazz d'avantguarda i de la música contemporània.


El concepte de la Traveling School és crear un ambient segur on tots els participants poden sentir-se a gust improvisant. El curs dóna prioritat a la unitat del grup i subratlla l'experiència adquirida en el procés. Les tècniques i exercicis elaborats durant el taller serveixen simultàniament com a assaig del concert final. 




FESTIVAL MALLORCA JAZZ SA POBLA I
TRAVELING SCHOOL PLAYJAZZ

presenten:

Del 7 a l'11 d'agost de 2018
13è SEMINARI DE JAZZ PLAYJAZZ

Dirigit a tots els instruments i veu amb un mínim de 2 anys d'estudis musicals. 5 dies de combos, masterclass i estudi de l'instrument. Concert final amb tots els participants
Edat: des dels 12 anys.

Del dimarts 7 al divendres 10 d'agost 2018
TONI VAQUER IMPROV LAB

El Masterclass de Toni Vaquer és un laboratori per a músics seleccionats que tindran l'oportunitat de treballar intensament amb el músic mallorquí, assajant les seves composicions en gran grup, per acabar amb una actuació en directe durant el festival.

Des de Dissabte 18 al dimarts 21 d'agost 2018
JAY CLAYTON MASTERCLASS

El Masterclass de Jay Clayton va dirigit a vocalistes que volen aprofundir el seu concepte jazzístic estudiant amb una de les innovadores del jazz vocal. Les places tenen un límit de 10 participants i obert per a oients fins a completar aforament.



Per a més informació i matrícula.
jwtrav@gmail.com
tel. +39 301 3709982
Facebook. Jimmy WeinsteinLilly Santon-Weinstein
Contacte: Jimmy Weinstein jwtrav@gmail.com
Tel / WhatsApp. +39 370 301 9982

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada