dimecres, 30 de maig del 2012

CONCERT DE PRIMAVERA 2012 “ESPECIAL DISNEY”




Agraint la col·laboració dels Amics de les Bandes Sonores, volem passar la transcripció de la meravellosa presentació que realitzà Joan Carles Palos del concert de Disney del passat dissabte 26 de maig.





                                                                        Bon vespre,

I siau benvinguts a una nova edició del concert de primavera que cada any ajunta les bandes de música de Sa Pobla i Santa Margalida sota la batuta del seu director, Albert Sierra.

En total, una seixantena de músics excepcionals de totes les edats que donaran vida a algunes de les pàgines musicals més importants sorgides mai de la factoría Disney.

A més, les veus d'Elena Maria de la Cruz, Maria Rosselló Pérez i Juan Carlos González Andreu interpretaran acompanyades de les bandes cançons inoblidables de films com EL REI LLEÓ i LA BELLA I LA BÈSTIA.

Com a membre de l'Associació Balear d'Amics de les Bandes Sonores és per a mi un plaer poder ser aquí per presentar i compartir amb tots vosaltres aquest concert, on la música del cinema, les BANDES SONORES, són les protagonistes.

Fa més de 20 anys que des d'ABABS feim feina en l'estudi i difusió de la música cinematogràfica i mai no ens cansarem de repetir-ho:

LA MÚSICA CLÀSSICA DEL SEGLE XX I XXI SÓN LES BANDES SONORES DE PEL·LÍCULES I ESTÀ A LA BANDA SONORA DE LES PEL·LÍCULES.

Perquè no hi ha auditori en el món més gran que les sales de cinema.

Quin músic hauria imaginat mai que la seva música sonaria a la vegada a milers de sales de cinema tot el món davant de milions d'espectadors?

I, sobretot, quin músic hauria imaginat mai que la seva música arribaria a trascendir el motiu pel qual fou creada per convertir-se en tot un referent musical per a generacions d'espectadors cinematogràfics.

Avui vespre, tindrem l'oportunitat de comprovar-ho de la mà de les bandes de música de Sa Pobla i Santa Margalida amb un programa especial dedicat a les pel·lícules Disney.

Si la música de cinema és, per dir-ho d'una manera clara, un dels elements que fa bategar el cor d'una pel·lícula des de la profunditat del fotograma. En el cinema d'animació ho és tot.

Tot i que avui sentirem bandes sonores de pel·lícules animades i de personatges de carn i ossos, en el cas concret de les pel·lícules de dibuixos, la música és la vida mateixa: expressa els sentiments dels personatges i, sovint, hi posa so a les seves accions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada