dijous, 31 de maig del 2012

Taller d'Orientació Instrumental 2012


Taller d'Orientació Instrumental per a Instrument de vent-Fusta i vent-Metall

Coneixeu tot els instruments que s'ofereixen a la nostra escola? Quin instrument li agradaria tocar al vostre fill? De ben segur que tots heu vist i sentit com sona un piano però... sabeu com son i com sonen els altres instruments?


A l'escola ens interessa que els alumnes, i els pares dels alumnes, puguin decidir el que més els agradaria i per això el dijous dia 7 de juny del 2012 de les 16:30 h a les 18:00 h, a l'edifici de l'Escola de Música de Can Garroví, realitzarem un Taller d'Orientació Instrumental dels instruments de vent que es donen a la nostra Escola.

En aquest Taller, alguns membres de la Banda de Música de Sa Pobla realitzaran una demostració de cada instrument en particular i tendreu la possibilitat, tan els pares com els alumnes, de poder veure com sonen els instruments en un conjunt i de manera individual. A més, donarem la oportunitat de que cada alumne pugui provar cada instrument i el faci sonar, amb l'ajuda d'un dels músic de la banda.

Aqueixa és una bona oportunitat perquè els alumnes i pares puguen aprendre sobre els instruments i es puguin decidir per l'instrument que més s'adapti als seus gustos per lo que pregam que tots els alumnes que encara no han elegit cap instrument assisteixin al T.O.I acompanyats dels seus pares.

Per a més informació:



La direcció de l'Escola de Música de Sa Pobla
Albert Sierra i Karen Alonso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada