divendres, 25 d’abril del 2014

Concert de Juanjo Guillem Percussionista de l'ONE al Club Pollença

Aquest diumenge, 27 d'abril de 2014 a les 20:00, el percussionista Juanjo Guillem oferirà un concert gratuït al Club Pollença. És aquesta una gran oportunitat de poder veure, i escoltar, a un dels percussionistes actuals més importants a escala nacional.

Reconegut per la crítica com "... un artista capaç de l'impossible, a més de crear espectacle.", El percussionista espanyol Juanjo Guillem aborda les més diferents propostes artístiques gràcies als seus innombrables recursos artístics i tècnics adquirits a través de les seves expansives interpretacions en importants sales de concert d'arreu del món.

Com a compositor ha escrit gran quantitat de peces, la majoria per a percussió, i ha rebut encàrrecs de diverses institucions com el Centre de la Difusió de la Música Contemporània, l'Institut Valencià de la Música i el Festival de Música Religiosa de Cuenca. Algunes de les seves composicions són interpretades assíduament per diferents grups internacionals.

La seva activitat pedagògica ha estat centrada durant molts anys al Centre d'Estudis Neopercusión i ha estat professor als conservatoris superiors de Palma de Mallorca, Madrid i Saragossa. A més ha impartit classes magistrals en innombrables escoles de prestigi com la Manhattan School of Music de Nova York, Royal Northern College de Manchester i Royal College i Royal Academie de Londres, conservatoris d'Amsterdam, Ginebra, Basilea, Estrasburg, Pequín, Seül...

Juanjo Guillem es va formar musicalment a Espanya (Conservatoris de Madrid, València i Barcelona), França (CNR d'Estrasburg) i Anglaterra (RNCM Manchester).Com a músic d'orquestra, a l'edat de 18 anys, va ser Timbaler i principal percussionista d'Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i, dos anys més tard, principal percussionista de l'Orquestra Simfònica de Madrid.

En l'actualitat, i des de 1999, és timbaler i principal percussionista de l'Orquestra Nacional d'Espanya i professor - coordinador del departament de grau superior i del Màster de percussió del Centre Superior Katerina Gurska.



      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada